KORT FORTALT

HVORNÅR HAR DU SIDST INVESTERET 60 DAGE I AT BLIVE EN BEDRE UDGAVE AF DIG SELV?

Måske er du som de fleste og har prøvet lidt af hvert for at skabe og holde fast i sundere vaner. Men har du også fundet ud af, at det er svært at nå i mål alene?

Med 60dage får du adgang til et sundt fællesskab der hjælper dig i gang, holder dig engageret og hvor over 70% af deltagerne kommer i mål med sunde resultater.

HVAD ER 60DAGE.DK KAMPAGNEN?

VI HAR ET LØFTE TIL DIG! HVIS DU ER BLANDT DE DELTAGERE, DER KAN GENNEMFØRE 60 DAGE MED DAGLIG RAPPORTERING OG SOM NÅR DERES POINTMÅLSÆTNING, SÅ KAN DU IKKE UNDGÅ, AT BLIVE EN ENDNU BEDRE UDGAVE AF DIG SELV. DET ENESTE, DU SKAL GØRE, ER AT MELDE DIG TIL OG GIVE DEN GAS. SÅ SIMPELT ER DET!

Teamet bag 60dage.dk ved udemærket godt hvor svært det kan være at tabe de kilo du ønsker, at komme i den form du har drømt om eller generelt bare at føre en nogenlunde sund og fornuftig livsstil.

Vi tror på, at årsagen til at det er så svært er, at vi som mennesker er rigtig gode til at lave gode planer, men knap så stærke, når det handler om at have viljestyrken til at holde fast over længere tid.

Det betyder, at vi er meget tilbøjelige til at lede efter det næste “quick-fix” – og lad os nu bare være 100% ærlige. Den slags findes ikke!

Derfor har vi udviklet 60dage.dk – en kampagne med en utraditionel tilgang til sundhed. Vi fokuserer ikke kun på hvad du spiser eller hvad du dyrker af motion. Vi giver HELE din livsstil et serviceeftersyn. Men ikke nok med det. Vi sørger også for, at du hver dag får anledning til at tage aktiv stilling til, hvad der har været godt og skidt i dit liv.

Erfaringerne fra 60dage.dk viser, at hvis du kæmper dig frem til dag 3 i uge 4 med rapportering hver dag, så er du på vej til at blive en frisk, bedre og mere energifyldt udgave af dig selv. ER DU KLAR?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

En Kampagnekode til 60dage.dk kampagnen koster 149,- Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 2 måneder med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, udfordringer samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere.

DATOER I 2021

60DAGE.DK starter mandag den 11. januar 2021 og varer i 8 uger. Tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart. Vi kårer vindere fire dage efter sidste kampagnedag.

  • 01.12.2020 TILMELDINGEN ÅBNER
  • 11.01.2021 FØRSTE KAMPAGNEDAG
  • 07.03.2021 SIDSTE KAMPAGNEDAG
  • 12.03.2021 KÅRING AF VINDERE

DOWNLOAD BROCHUREN

Vi har samlet den mest nødvendige information om kampagnen i en brochure. Download brochuren og del den med dem du ønsker at få med på dit hold.

DOWNLOAD BROCHURE

OPRET GRATIS PROFIL

For at tilmelde dig årets 60DAGE.DK kampagne skal du først logge ind med en eksisterende 60dage.dk profil, eller oprette din profil gratis lige her.

OPRET GRATIS PROFIL

VI STARTER MANDAG DEN 11. JANUAR 2021

Med 60DAGE.DK kampagnen får du mulighed for at investere 2 måneder i din egen trivsel. Flere end 10.000 danskere har allerede høstet sunde frugter efter at have deltaget i tidligere udgaver af kampagnen.
MELD DIG TIL ALLEREDE I DAG

SPØRGSMÅL?

Mangler du information om kampagnen? Hvis du er en virksomhed der ønsker at købe adgang til mange medarbejdere, er det en god ide at kontakte os. Så hjælper vi dig med at få flest muligt engageret.

KONTAKT OS

KØB BILLETKODE

Det koster 149,- inkl. moms. for en Billetkode der gælder for én deltager. Du kan også købe gavekort til en du holder af.

EKSPERTPANELET

Vi har samlet et stærkt team af eksperter du kan spørge til råds undervejs og som vil komme med tips og tricks for at hjælpe dig til at nå det bedst tænkelige resultat. Du kan stille eksperterne dine spørgsmål via app’en.

60DAGE.DK 2021 PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

SELECT SPORT

SELECT SPORT

SELECT SPORT

www.select.dk

7PEAKS

7PEAKS

Opret en GRATIS og PERSONLIG 60dage.dk profil med det samme