fbpx

HVORFOR ER 60DAGE.DK NOGET FOR DIG? HER FÅR DU 8 GODE GRUNDE TIL AT VÆRE MED.

Hvor ung kan du blive på 60dage?

Vi har designet et digitalt sundhedstjek, der beregner din krops alder i forhold til din reelle alder. Sundhedstjekket består af 39 livsstilsspørgsmål. Du får mulighed for at tage sundhedstjekket igen når kampagnen slutter, for at måle hvor mange år du er blevet yngre. Mere end 250.000 mennesker har målt deres kropsalder med vores værktøj, og deres kropsalder er gennemsnitligt blevet 4,4 år yngre gennem kampagnen.

Du får en personlig pointmålsætning

Sammen med din beregnede kropsalder får du din daglige personlige pointmålsætning. Dette er antallet af point, du skal forsøge at indsamle hver dag gennem kampagnen for at blive sundere. Hvis din kropsalder er ældre end din faktiske alder, får du et lavere personligt mål end hvis din kropsalder er yngre end din faktiske alder. Dette “goldhandikap” sikrer, at alle kan konkurrere mod hinanden under fair vilkår.

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut

Vi støtter dig gennem alle 60 dage ved at gøre det sjovt at blive sundere. Hvis du forsøger at forbedre din livsstil, men finder det svært at holde motivet i mere end et par dage, så er denne kampagne noget for dig. Det er normalt ca. 65% der gennemfører vores kampagner med flotte resultater.

Nye motiverende udfordringer hver uge

Hver uge præsenterer vi en ny udfordring for dig. En sund udfordring der hjælper dig med at få styr på de gode vaner. Temaerne vedrører kost, motion og søvn og hjælper dig med at skabe varige sunde forandringer. Du vil blive opmærksom på de små ændringer, du kan justere for at forbedre dit helbred over tid.

Få svar fra professionelle sundhedseksperter

Du får adgang til professionelle eksperter som rådgiver om ernæring, motion og motivation hver dag under kampagnen. Hver ekspert har en personlig væg som på Facebook, som du kan besøge og stille spørgsmål, eller læse andre medlemmers spørgsmål og ekspertens svar.

Du får et personligt diplom hvis du gennemfører

Hvis du gennemfører kampagnen ved at rapportere dagligt og tager det indledende og afsluttende digitale sundhedstjek, kan du downloade et personligt certifikat for gennemførsel underskrevet af vores eksperter.

Du kan vinde flotte præmier

Hver uge kæmper vi om lækre præmier fra kampagnens sponsorer. Du behøver ikke at være den hurtigste eller den stærkeste for at vinde. Du skal blot gennemføre den ugentlige udfordring, der introduceres i vores nyhedsbreve. Vinderen af hovedpræmien på 25.000 kr. findes blandt de deltagere, der har rapporteret hver dag, holdt sin personlige pointmålsætning og som har gennemført både det indledende og det afsluttende digitale sundhedstjek. Er denne vinder dig? Kan du gennemføre 60 dage i sundhedens tegn?

Bliv sundere og skær 4 år af din kropsalder

Så det er hvad du får for 149 kr. Du kan blive en sundere udgave af dig selv. Hvis du gennemfører 60dage.dk kampagnen, kan din kropsalder blive 4,4 år yngre. Det svarer til, at du får ca. 10 dage tilbage for hver krone du investerer i kampagnen. Det er altså sund logik at melde sig til!

VI ER KLAR TIL AT BLIVE SUNDERE SAMMEN MED DIG

Kampagneteamet bag 60dage.dk består af kampagneansvarlige fra 60dage.dk IVS, professionelle sundhedseksperter og konceptudvikling samt teknisk leverance fra 7peaks.dk. Sammenlagt har flere end 250.000 danskere været igennem kampagner som denne.
MELD DIG TIL INDEN 14. JANUAR 2019
Skal 2019 være året hvor du knuser de dårlige vaner??