fbpx

KORT FORTALT

Ingen grund til panik! Du er i trygge hænder. Spørgsmålet er dog om du har hvad der skal til for at gennemføre 5 uger under vores kommando?

Det bliver krævende, udfordrende og benhårdt arbejde fra start til slut. Men hvis du er frisk, så skal vi nok få gjort dig til en ægte fighter!

Hvis du vil ha mere energi og overskud i hverdagen samt skærpe dine mentale evner til at stå imod livets udfordringer, så er det nu!

TRÆD INDENFOR I BARAKKEN OG LAD OS KOMME I GANG!

HVAD ER BOOTCAMP KAMPAGNEN?

ER DU KLAR TIL AT TAGE KAMPEN OP MOD DINE DÅRLIGE VANER? TØR DU UDFORDRE DIG SELV OG DEM DU HOLDER AF? HAR DU MOD PÅ AT GENNEMFØRE 5 UGER MED UKENDTE MISSIONER OG FORHINDRINGER? HVIS DU KAN SVARE JA TIL DISSE SPØRGSMÅL, SÅ ER DU KLAR TIL BOOTCAMP by 60DAGE.DK!

Vi kender ikke dit personlige mål, og vi har heller ingen idé om, hvorfor du sidder lige netop nu og overvejer at søge om optagelse som aspirant i vores Bootcamp. Ønsker du at smide de sidste kilo, inden sommeren rammer? Skal du i bedre form og strammes op? Måske mangler du energi og overskud i din hverdag? Eller er du en af dem der leder efter et boost selvtillid? Måske bare en god oplevelse med dem du holder af? Der er mange muligheder!

Men uanset hvad din målsætning er, så er den dårlige nyhed at der ikke er et quickfix eller en smutvej til det du søger.  Du bliver nødt til at levere en helhjertet indsats for at nå dit mål!

Til gengæld er den gode nyhed, at du er kommet til det helt rette sted. I Bootcampen spiser vi aspiranter til morgenmad og spytter hardcore fightere og helstøbte vindere ud i løbet af bare 5 uger.

Vi griber dig, hvor du er lige nu og introducerer dig til en verden med 20 grundlæggende egenskaber som vi vil lære dig at mestre. Hvis du kommer helskindet igennem alle 5 uger, så kan vi garantere dig, at du er mere end godt på vej til at blive den allerbedste udgave af dig selv og nå dine mål! Er du klar til at hoppe i trøjen og ændre dit liv?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

En Kampagnekode til BOOTCAMP kampagnen koster 99,- Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 5 uger med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, udfordringer samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere.

DATOER I 2020

BOOTCAMPEN starter mandag den 18. maj 2020 og varer i 5 uger. Tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart. Vi kårer vindere fire dage efter sidste kampagnedag.

  • 13.03.2020 TILMELDINGEN ÅBNER
  • 18.05.2020 FØRSTE KAMPAGNEDAG
  • 21.06.2020 SIDSTE KAMPAGNEDAG
  • 25.06.2020 KÅRING AF VINDERE

DOWNLOAD BROCHUREN

Vi har samlet den mest nødvendige information om kampagnen i en brochure. Download brochuren og del den med dem du ønsker at få med på dit hold.

DOWNLOAD BROCHURE

OPRET GRATIS PROFIL

For at tilmelde dig årets BOOTCAMP kampagne skal du først logge ind med en eksisterende 60dage.dk profil, eller oprette din profil gratis lige her.

OPRET GRATIS PROFIL

VI STARTER MANDAG DEN 18. MAJ 2020

Ved at deltage i BOOTCAMPEN får du fokus på en super skarp kombination af fysisk og mental sundhed sammen med alle de andre aspiranter. En kampagne fyldt med udfordringer, overraskelser og bombesikre resultater!
TILMELDINGEN ÅBNER 13.3.2020

SPØRGSMÅL?

Mangler du information om kampagnen? Hvis du er en virksomhed der ønsker at købe adgang til mange medarbejdere, er det en god ide at kontakte os. Så hjælper vi dig med at få flest muligt engageret.

KONTAKT OS

KØB KAMPAGNEKODE

Det koster 99,- inkl. moms. for en Kampagnekode der gælder for én deltager. Du kan også købe gavekort til en du holder af.

EKSPERTPANELET

Vi har samlet et stærkt team af eksperter du kan spørge til råds undervejs og som vil komme med tips og tricks for at hjælpe dig til at nå det bedst tænkelige resultat. Du kan stille eksperterne dine spørgsmål via app’en.

BOOTCAMP by 60DAGE.DK 2020 PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

FRUGTKURVEN

FRUGTKURVEN

FRUGTKURVEN

www.frugtkurven.dk

SELECT SPORT

SELECT SPORT

SELECT SPORT

www.select.dk

7PEAKS

7PEAKS

CPH RUNSHOP

CPH RUNSHOP

CPH RUNSHOP

www.cphrunshop.dk

Opret en GRATIS og PERSONLIG 60dage.dk profil med det samme