KORT OM BOOTCAMPEN

Træd indenfor i vores digitale barak, dyrk sammenholdet med de andre rekrutter – og bliv en ægte fighter på bare 5 uger!
Meld dig på banen sammen med dine kolleger og kammerater – og få alt dette:

• Digitalt sundhedstjek før og efter Bootcamp
• Beregning af bodyage + personligt pointmål
• Personlige profil og adgang til Bootcamp app’en
• Adgang til ekspertpanel – og support alle ugens dage
• Ugentlige missioner
• Fysisk og mental træning
• Personligt certifikat – dit bevis på, at du nu er en ægte fighter!

Vi kårer Bootcamp-vinderne den 25. juni 2020.

Hvis du vil ha mere energi og overskud i hverdagen samt skærpe dine mentale evner til at stå imod livets udfordringer, så er det nu!

TRÆD INDENFOR I BARAKKEN OG LAD OS KOMME I GANG!

HVAD ER BOOTCAMP-KAMPAGNEN?

Er du klar til at tage kampen op mod dårlige vaner? Bevæger du dig nok i hverdagen? Vil du styrke sammenholdet med dine kolleger og kammerater i et stærkt digitalt fællesskab med tusindvis af rekrutter? Har du mod på at gennemføre 5 uger med ukendte missioner og forhindringer – der gør dig endnu sejere og stærkere?

Ja? Så er du klar til Bootcamp!

Bootcampen er en digital udfordring der, med et glimt i øjet, udfordrer dig til at hoppe i uniformen og blive en del af et sundt, digitalt fællesskab. Få dine kolleger med på holdet, og stå sammen for at styrke sammenholdet og de sunde vaner – mens du går i krig mod de usunde af slagsen.

Bootcampen er en national kampagne, hvor du og dine kolleger dyster mod andre virksomheder og teams. Hele Danmark kan være med. Så meld din arbejdsplads på banen, og bring sejren i hus.

Kampagnens omdrejningspunkt er en app med nudging-elementer, tips og tricks og personlige mål, som skal opmuntre dig til at implementere sundere spisevaner, træne endnu mere effektivt og fokusere på dit mentale velvære.

Alle kan være med!

I Bootcampen spiser vi aspiranter til morgenmad og spytter hardcore fightere og helstøbte vindere ud i løbet af bare 5 uger.

Vi griber dig, hvor du er lige nu, og vi introducerer dig til en verden med 20 grundlæggende egenskaber, som vi vil lære dig at mestre. Hvis du kommer helskindet igennem alle 5 uger, så kan vi garantere dig, at du er mere end godt på vej til at blive den allerbedste udgave af dig selv – og nå dine mål!

Er du klar til at hoppe i uniformen og ændre dit liv?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

En Kampagnekode til BOOTCAMP kampagnen koster 99,- Prisen dækker deltagelse for 1 person inkl. digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 5 uger med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, udfordringer samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere.

DATOER I 2020

BOOTCAMPEN starter mandag den 18. maj 2020 og varer i 5 uger. Tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart. Vi kårer vindere fire dage efter sidste kampagnedag.

  • 01.04.2020 TILMELDINGEN ÅBNER
  • 18.05.2020 FØRSTE KAMPAGNEDAG
  • 21.06.2020 SIDSTE KAMPAGNEDAG
  • 25.06.2020 KÅRING AF VINDERE

DOWNLOAD BROCHUREN

Vi har samlet den mest nødvendige information om kampagnen i en brochure. Download brochuren og del den med dem du ønsker at få med på dit hold.

DOWNLOAD BROCHURE

OPRET GRATIS PROFIL

For at tilmelde dig årets BOOTCAMP kampagne skal du først logge ind med en eksisterende 60dage.dk profil, eller oprette din profil gratis lige her.

OPRET GRATIS PROFIL

VI STARTER MANDAG DEN 18. MAJ 2020

Ved at deltage i BOOTCAMPEN får du fokus på en super skarp kombination af fysisk og mental sundhed sammen med alle de andre aspiranter. En kampagne fyldt med udfordringer, overraskelser og bombesikre resultater!
Meld dig på banen nu – eller senest 17. maj

Tilmelding

18. maj lukker tilmeldingen – og holdet er rekrutter er sat. Skab gerne dit eget kompagni af kolleger og kammerater, så I kan støtte hinanden hele vejen.

Sunde resultater

Efter 5 uger gentager du det digitale sundhedstjek. Hvis du når dine pointmål, rapporterer flittigt og gennemfører kampagnen, er du med i kampen om sejren.

Kampagne-kickstart

18. maj starter Bootcamp’en. Du tager dit digitale sundhedstjek – og tæller og rapporterer point i Bootcamp app’en.

Kampagne slutter

21. juni er sidste kampagnedag. Du skal have rapporteret og gennemføre det afsluttende sundhedstjek inden 24. juni.

Missioner, point & præmier

I 5 uger rapporterer du dagligt dine point via app’en. Kan du og dit hold nå jeres pointmål? Hver uge er der nye missioner og præmier på højkant. Alle kan vinde.

Bootcamp-vinder

25. juni kårer vi vinderen blandt de deltagere der har rapporteret hver dag og nået deres pointmål. Hovedpræmien er 10.000 kr.

BOOTCAMP 2020 PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

SELECT SPORT

SELECT SPORT

SELECT SPORT

www.select.dk

7PEAKS

7PEAKS

Dansk Firmaidrætsforbund

Dansk Firmaidrætsforbund

Dansk Firmaidrætsforbund

www.firmaidraet.dk