17. oktober 2017
Profil info
Funktioner
Partnere og sponsorer
Foreninger
60dage.dk

60dage.dk kampagnen 2017

17.02.2017 - Vi er næsten halvvejs!

70% af kampagnens 1.725 startende deltagere er fortsat aktive med rapportering hver dag. Det er virkelig imponerende. Der bliver produceret mere end 500 kladder dagligt via app'en og alle sundhedsdata udvikler sig positivt. Så hold fast, bliv ved og lad os skabe nogle fantastiske resultater sammen!

30.01.2017 - Så skal vi i gang med uge 2

I denne uge tager vi fat i kampen mod minuspointene. Konkurrencen går derfor ud på at være blandt de deltagere der rapporterer hver dag hele ugen, og som samtidig rapporterer færrest minuspoint. Der er sponsorpræmier på højkant - og glem ikke at vi udover denne konkurrence også har "Ugens GARMIN Challenge" og "Ugens Castus Boost". Log ind og læs mere under "Hall of Fame" menupunktet.

23.01.2017 - 1.625 er klar til at tælle point fra i dag og 60 dage frem!

Der har været fart på de sidste par dage og vi er nu over 1.600 deltagere i dette års udgave af 60dage.dk Det betyder også, at der er over 16.000 kr. i hovedpræmie og vi kan også afsløre at kampagnens sponsorer til sammen har doneret mere end 70 præmier til at holde motivationen højt under hele kampagnen. Så lad os komme i gang! God fornøjelse :-)

06.01.2017 - 625 tilmeldte og 4 dage til kick-off

Det vælter ind med tilmeldinger, sponsorer og flotte præmier til kampagnen. Vi er ved at lægge de sidste kræfter i at være helt klar til kick-off på tirsdag hos Theilgaards i Køge, hvor vi glæder os helt vildt til at byde jer alle velkommen til en spændende aften med masser af information og inspiration. Der er ved at være fyldt op, så log nu ind og få reserveret din plads - hvis du ikke allerede har gjort det. Rigtig god weekend!

23.12.2016 - Velkommen + Rigtig Glædelig Jul

Vi er super spændte på årets udgave af 60dage.dk. Vores målsætning er 3.000 deltagere, altså 3 gange flere end vi var sidste år. Det tror vi på fordi vi har endnu flere foreninger med og fordi Radio Køge og Køge Onsdag nu også er gået med ind og støtter kampagnen sammen med Sydkysten, A-fys og 7peaks. Vi har også fået rigtig mange positive sponsor-samarbejdsaftaler, så det er helt perfekt.

For dig som deltager betyder alt dette, at der er lagt i kakkelovnen til et festfyrværkeri af en kampagne - og endnu bedre; Du og dine holdkammerater har optimale muligheder for at starte 2017 på den bedst tænkelige måde og arbejde målrettet på at blive endnu bedre udgaver af jer selv.

Så spred budskabet og lad os gøre Køge Bugt til den sundeste kyststrækning i hele kongeriget.

Alle er velkommen!