KORT FORTALT

60dage.dk er en digital sundhedskampagne. Kampagnen sætter fokus på dine motions-, spise- og søvnvaner for at øge dit energiniveau og din generelle sundhed. Tilmeldingen åbner 1. januar 2018 og selve kampagnen starter mandag den 22. januar 2018.

HVAD ER 60DAGE.DK?

HVORDAN VIRKER 60DAGE.DK?

På 60dage.dk får du mulighed for at blive den bedst tænkelige udgave af dig selv. Alle deltagere gennemfører indledningsvis vores digitale sundhedstjek og får en personlig pointmålsætning, så alle kan konkurrere på lige vilkår. Fra mandag den 22. januar 2018 og 60 dage frem, tæller vi point. Det gælder om at forsøge at nå sin pointmålsætning dagligt og løftet til dig er, at hvis du når din pointmålsætning gennemsnitligt over 60 dage, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.

På daglig basis registrerer du dine sundhedspoint på kampagnens website eller i vores skræddersyede app. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner.

Til slut kårer vi kampagnens vinder blandt de deltagere der har gennemført kampagnen ved at rapportere hver dag og udfylde det indledende og afsluttende sundhedstjek. Hovedpræmien er 15.000 kr.

SÅDAN FORLØBER KAMPAGNEN

Tilmelding

Tilmelding

Du tilmelder dig kampagnen her på siden, vælger et eksisterende hold eller opretter dit eget og betaler 125 kr.

Sundhedstjek

Sundhedstjek

Du gennemfører det digitale sundhedstjek og er klar til kampagnestart den 22. januar 2018.

Målsætning

Målsætning

Vi tager højde for lige netop din sundhedstilstand ved at give dig en personlig pointmålsætning baseret på din aktuelle livsstil.

Rapportering

Rapportering

Gennem alle 60 dage, skal du forsøge at samle og rapportere point så du når din personlige pointmålsætning.

Konkurrencer

Konkurrencer

Vi holder dig til ilden ved at igangsætte ugentlige temaer og konkurrencer med flotte præmier på højkant

Resultater

Resultater

Til slut tager du igen det digitale sundhedstjek og får dit personlige resultat. Hvem ved, måske vinder du 15.000 kr?

BLIV EN DEL AF EN SUND BEVÆGELSE

60dage.dk er både sjov og udfordrende for dig der gerne vil gøre noget godt for dig selv.
Undervejs har du adgang til sundhedseksperter der svarer på dine spørgsmål om kost, motion, motivation og selve kampagnen.
MELD DIG TIL INDEN 22. JANUAR

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Prisen for deltagelse er 125 kr. per person. Beløbet betales online når du tilmelder dig kampagnen. Prisen dækker deltagelse, digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 60 dage med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, ugetemaer samt muligheden for at vinde nogle af de mange sponsorpræmier og/eller kampagnens hovedpræmie på 15.000 kr.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL 60DAGE.DK INDEN DU MELDER DIG TIL? KONTAKT SUPPORTEN LIGE HER.

Kontakt Kampagneteamet

Eskild Ebbesen viser vej!

Eskild har haft stor indflydelse på dette års udgave af 60dage.dk og vil løbende komme med tips og tricks til hvordan du kan få det bedste ud af kampagnen.

Eskild har deltaget i de olympiske lege hele 5 gange og vundet guld i letvægtsroning 3 gange. Eskild vil bruge sine erfaringer fra et liv med toppræstationer, til at give dig blod på tanden til at gennemføre med sunde resultater.

HOVEDPRÆMIEN I 60DAGE.DK

Spar Nord Køge Bugt har sponsoreret kampagnens hovedpræmie på 15.000 kr. Vinderen af hovedpræmien findes ved lodtrækning blandt de deltagere der gennemfører kampagnen.

Bliver det dig eller en du kender?

VIL DU VINDE

15.000 KR.?

Skal 2018 være året hvor du knuser de dårlige vaner??