fbpx

KORT FORTALT

60dage.dk er en digital sundhedskampagne. Kampagnen sætter fokus på dine motions-, spise- og søvnvaner for at øge dit energiniveau og din generelle sundhed. Du kan tilmelde dig indtil kampagnestart mandag den 14. januar 2019.

HVAD ER 60DAGE.DK?

HVORDAN VIRKER 60DAGE.DK?

På 60dage.dk får du mulighed for at blive den bedst tænkelige udgave af dig selv. Alle deltagere gennemfører indledningsvis vores digitale sundhedstjek og får en personlig pointmålsætning, så alle kan konkurrere på lige vilkår. Fra mandag den 14. januar 2019 og 60 dage frem, tæller vi point. Det gælder om at forsøge at nå sin pointmålsætning dagligt og løftet til dig er, at hvis du når din pointmålsætning gennemsnitligt over 60 dage, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.

På daglig basis registrerer du dine sundhedspoint i vores skræddersyede app. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner.

Til slut kårer vi kampagnens vinder blandt de deltagere der har gennemført kampagnen ved at rapportere hver dag, nå sin pointmålsætning og udfylde det indledende og afsluttende sundhedstjek. Hovedpræmien er 25.000 kr.

SÅDAN FORLØBER KAMPAGNEN

Tilmelding

Tilmelding

Du tilmelder dig kampagnen ved at downloade app’en, oprette dig og betale 149 kr.

Sundhedstjek

Sundhedstjek

Du gennemfører det digitale sundhedstjek og er klar til kampagnestart den 14. januar 2019.

Målsætning

Målsætning

Vi tager højde for lige netop din sundhedstilstand ved at give dig en personlig pointmålsætning baseret på din aktuelle livsstil.

Rapportering

Rapportering

Gennem alle 60 dage, skal du forsøge at samle og rapportere point så du når din personlige pointmålsætning.

Konkurrencer

Konkurrencer

Vi holder dig til ilden ved at igangsætte ugentlige temaer og konkurrencer med flotte præmier på højkant

Resultater

Resultater

Til slut tager du igen det digitale sundhedstjek og får dit personlige resultat. Hvem ved, måske vinder du 25.000 kr?

BLIV EN DEL AF EN SUND BEVÆGELSE

60dage.dk er både sjov og udfordrende for dig der gerne vil gøre noget godt for dig selv.
Undervejs har du adgang til sundhedseksperter der svarer på dine spørgsmål om kost, motion, motivation og selve kampagnen.
MELD DIG TIL INDEN 14. JANUAR 2019

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Prisen for deltagelse er 149 kr. per person. Beløbet betales i app’en når du tilmelder dig kampagnen. Prisen dækker deltagelse, digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 60 dage med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, ugetemaer samt muligheden for at vinde nogle af de mange sponsorpræmier og kampagnens hovedpræmie på 25.000 kr.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL 60DAGE.DK INDEN DU MELDER DIG TIL? KONTAKT SUPPORTEN LIGE HER.

Kontakt Kampagneteamet

Mød en af eksperterne

Jesper Nyholm er direktør i virksomheden bag 60dage.dk og har stået bag digitale sundhedskampagner for flere end 250.000 danskere.

Jesper vil, sammen med resten af kampagnens ekspertpanel, stå til rådighed, så du altid har for at stille spørgsmål, eller får gode tips og tricks til hvordan lige netop du kan få mest muligt ud af dine 60 dage. Du finder eksperterne i app’en fra 14. januar 2019.

HOVEDPRÆMIEN I 60DAGE.DK

7peaks Danmark har sponsoreret kampagnens hovedpræmie på 25.000 kr. Vinderen af hovedpræmien findes ved lodtrækning blandt de deltagere der gennemfører kampagnen.

Bliver det dig eller en du kender?

VIL DU VINDE

25.000 KR.?

Skal 2019 være året hvor du knuser de dårlige vaner??