KORT FORTALT

60dage.dk er et digitalt sundhedskampagne univers. Vores kampagner sætter fokus på din livsstil og hjælper dig med at fremelske de vaner der kan øge dit energiniveau og din generelle sundhed. Vi gennemfører 3 kampagner årligt og du kan være med uanset køn, alder, lokation eller aktuelle sundhedstilstand.

HVAD ER 60DAGE.DK?

HVORDAN VIRKER 60DAGE.DK KAMPAGNERNE

På 60dage.dk får du mulighed for at blive den bedst tænkelige udgave af dig selv. I alle kampagner gennemfører deltagerne indledningsvis et digitalt sundhedstjek der passer til kampagnens tema og får en personlig pointmålsætning. Dette sikrer at alle kan deltage og konkurrere på lige vilkår.  Fra kampagnestart og hele vejen til slut tæller vi point. Det gælder om at forsøge at nå sin pointmålsætning dagligt og løftet til dig er, at hvis du når din pointmålsætning, gennemsnitligt gennem kampagnen, så kan du ikke undgå at blive en sundere, stærkere og mere energifyldt udgave af dig selv.

På daglig basis registrerer du dine sundhedspoint i vores skræddersyede app. Du får positive point for sunde vaner og minuspoint for usunde vaner.

Til slut kårer vi kampagnens vinder blandt de deltagere der har gennemført kampagnen ved at rapportere hver dag, nå sin pointmålsætning og udfylde det indledende og afsluttende sundhedstjek. Undervejs er der flotte præmier på højkant leveret af vores kommercielle partnere.

SÅDAN FORLØBER EN 60DAGE.DK KAMPAGNE

Tilmelding

Tilmelding

Du tilmelder dig kampagnen ved at oprette profil og købe en kampagnekode.

Sundhedstjek

Sundhedstjek

Du gennemfører det digitale sundhedstjek og er klar til kampagnestart.

Målsætning

Målsætning

Vi tager højde for lige netop din tilstand ved at give dig et personlig pointmål baseret på din aktuelle livsstil.

Rapportering

Rapportering

Gennem kampagnen, skal du forsøge at samle og rapportere point så du når dit personlige pointmål.

Konkurrencer

Konkurrencer

Vi holder dig til ilden ved at igangsætte ugentlige temaer og konkurrencer med præmier på højkant

Resultater

Resultater

Til slut tager du igen det digitale sundhedstjek og får dit personlige resultat samt certifikat.

BLIV EN DEL AF EN SUND BEVÆGELSE

60dage.dk universet er både sjovt og udfordrende for dig der gerne vil gøre noget godt for dig selv og dem du holder af.
Undervejs har du adgang til sundhedseksperter der svarer på dine spørgsmål om kost, motion, motivation og selve kampagnen.
OPRET DIN GRATIS 60DAGE.DK PROFIL ALLEREDE I DAG

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Prisen for deltagelse varierer alt efter hvilken kampagne du vælger at deltage i. Du kan læse mere om priserne for de enkelte kampagner her på siden. Du har også mulighed for at købe et abonnement og blive 60dage GOLD medlem. Det koster 199 kr. årligt. For denne pris får du adgang til alle årets kampagner.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL 60DAGE.DK INDEN DU MELDER DIG TIL? KONTAKT OS LIGE HER.

Kontakt Kampagneteamet

Mød en af eksperterne

Jesper Nyholm er direktør i virksomheden bag 60dage.dk og har stået bag digitale sundhedskampagner for flere end 270.000 danskere.

Jesper vil, sammen med resten af kampagnens ekspertpanel, stå til rådighed, så du altid har for at stille spørgsmål, eller får gode tips og tricks til hvordan lige netop du kan få mest muligt ud af 60dage.dk universet.

Opret en GRATIS 60dage.dk profil og bliv informeret om vores kampagner