FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL FØR DU BESLUTTER DIG FOR AT DELTAGE

Kan alle være med i 60dage.dk?

Da der er pengepræmier på spil, kræver det som udgangspunkt at du er fyldt 18 år for at deltage i 60dage.dk. Derudover er der ingen begrænsninger. Alle kan være med – uanset hvor du bor.

Skal man være i god form for at være med i 60dage.dk?

Det er naturligvis fantastisk hvis du er i god form, men det er absolut ikke et krav for at være med i denne kampagne. Alle kan være med, uanset form, vægt, højde og drøjde eller om du er gravid eller har rundet 100 år. Årsagen er simpel; Alle mennesker kan blive en sundere og stærkere udgave af sig selv og det fantastiske ved 60dage.dk konceptet er, at du får en personlig målsætning, der tager fat i din livsstil ud fra dit udgangspunkt lige nu.

Koster det noget at deltage i 60dage.dk?

Prisen for at deltage i årets udgave af 60dage.dk er 149 kr. som betales når du tilmelder dig. For prisen får du adgang til kampagnen, indledende og afsluttende digitalt sundhedstjek, mulighed for at vinde hovedpræmien på 25.000 kr. samt nogle af de mange sponsor og ugepræmier, adgang til kost og motionsekspert og gode og sunde opskrifter samt en helt personlig pointmålsætning som sikrer at kampagnen passer lige præcis til dig og din sundhedstilstand.

Jeg skal på ferie i kampagneperioden. Kan jeg være med alligevel?

Ja, du kan sagtens være med i 60dage.dk uanset om du er på ferie undervejs eller ej. Det fungerer på den måde, at du kan rapportere dine sundhedspoint op til 3 dage bagud, så hvis blot du er på nettet hver 3je dag, så kan det gå an. Hvis du på forhånd ved, at du skal være uden internet i mere end 3 dage, så kan du skrive til supporten og varsle din ferie, så sikrer vi at du kan taste ind, når du er tilbage, så du fortsat er med i kampen om de 25.000 kr.

Hvordan ændrer jeg kodeord for mit hold?

Du kan ikke selv skifte kodeord for dit hold. Derfor skal du sende en mail til support@60dage.dk med spørgsmål eller rettelser til dit kodeord.

Hvad skal jeg gøre for at være sikker på at være med i kampen om de 25.000 kr?

Så længe du rapporterer hver dag gennem de 60 dage (man kan rapportere 3 dage bagud), når din personlige pointmålsætning gennemsnitligt og gennemfører det indledende og afsluttende digitale sundhedstjek, så er du med i puljen når der trækkes lod om de 25.000 kr.

Skal man tælle skridt under 60dage.dk?

Nej! 60dage.dk handler om meget mere end hvor mange skridt du bevæger dig. 60dage.dk fokuserer ikke kun på fysisk aktivitet, men på alle de livsstilfaktorer der spiller ind på et sundt liv. Vi ser på kosten, motionen, søvn og mentale sundhedsparametre, hvilket betyder, at du får mange værktøjer til at leve et sundere liv og blive en bedre udgave af dig selv, end blot at fokusere på een parameter såsom at tælle skridt. 60dage.dk er ikke en kur – men en livsstil.

Kan man købe kampagnebilletter til andre?

Ja, du kan sagtens købe billetter til andre. Det foregår på den måde, at du køber billetkoder, som bruges i stedet for betaling under profiloprettelsen. Du skal blot klikke her for at få adgang til at købe billetter: https://camp.60dage.dk/tickets. Når du har købt dine billetter, får du tilsendt en e-mail med alle de billetkoder du har købt.

Kræver deltagelse i 60dage.dk at jeg har en facebookprofil?

Det kræver bestemt ikke at du har en facebook profil. Du kan være med helt uden. Det eneste vi bruger facebook til er markedsføring af kampagnen. Derudover minder selve kampagnesiden lidt om facebook, fordi alle (også eksperterne) har en “væg” på deres profilside, hvor man kan skrive til hinanden.

ALT OM SELVE TILMELDINGEN

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Den letteste måde at tilmelde sig på er, at downloade 60dage.dk app’en og gennemføre tilmeldingen via denne. Du kan også tilmelde dig her på siden og så bare downloade app’en for at få adgang til selve kampagnen.

Hvilket hold skal jeg vælge under min tilmelding? Jeg er jo bare mig selv.

Alle deltagere er på et hold. Men man kan sagtens lave sit eget lille 1 personshold og være en ligeværdig del af kampagnen alligevel. Det er der mange der gør. Så under tilmeldingen, vælger du blot at oprette dit eget hold, sætte et kodeord på holdet, så man ikke kan melde sig til uden at kende dette kodeord og færdiggør herefter din tilmelding. Så deltager du i 60dage.dk på dit eget hold.

Du er naturligvis også velkommen til at melde dig til et af de åbne hold som er markeret med en åben hængelås i listen over hold. Resten af holdene er lukkede med kodeord.

Jeg fået fået tilmeldt mig det forkerte hold. Hvordan skifter jeg til et andet hold, eller opretter mit eget hold?

For at skifte til et andet hold, skal du blot sende navnet på det hold du vil flyttes til, til support@60dage.dk. Hvis du vil oprette dit egen hold til dig selv og/eller invitere venner/familie, skal du sende det ønskede navn på dit nye hold, samt eventuelt et kodeord du vil beskytte holdet med. At beskytte holdet vil sige, at man ikke kan melde sig til holdet uden at kende dette kodeord.

Jeg har købt en forudbetalt billetkode til 60dage.dk, men når jeg forsøger at logge ind, får jeg at vide at koden er forkert og jeg har også bedt om nyt kodeord, men systemet siger at jeg ikke findes i systemet. Hvad gør jeg galt?

Den kode du har modtaget pr. mail fungerer blot som betalingsmiddel og er ikke et kodeord til login på 60dage.dk.

Du skal blot klikke her for at gøre brug af din billetkode

OMKRING DIN FORBEREDELSE TIL KAMPAGNESTART

Hvordan udfylder jeg mit sundhedstjek når jeg har tilmeldt mig og får mit resultat?

Så snart du downloader og logger ind i app’en, kan du gennemføre det digitale sundhedstjek og få din bodyage og din personlige pointmålsætning for kampagnen.

Hvilke platforme fungerer app'en på?

2019 udgaven af app’en findes Apples Appstore (IOS) og Google Play (Android) under navnet “60dage.dk” og fungerer således både til Android og Apple enheder.

VI ER KLAR TIL AT BLIVE SUNDERE SAMMEN MED DIG

Kampagneteamet bag 60dage.dk består af kampagneansvarlige fra 60dage.dk IVS, sundhedseksperter indenfor kost, motion og motivation og konceptudvikling samt teknisk leverance fra 7peaks.dk. Sammenlagt har flere end 250.000 danskere været igennem kampagner som denne.
MELD DIG TIL INDEN 14. JANUAR 2019
Skal 20189 være året hvor du knuser de dårlige vaner??