FØR DU BESLUTTER DIG FOR AT DELTAGE

Skal man bo på Sjælland for at være med i 60dage.dk?

Nej – alle i hele verden kan deltage. Det kræver hverken fremmøde eller en særlig adresse, at blive en sundere udgave af sig selv. Så vær med – uanset hvor du bor.

Skal man være i god form for at være med i 60dage.dk?

Det er naturligvis fantastisk hvis du er i god form, men det er absolut ikke et krav for at være med i denne kampagne. Alle kan være med, uanset form, vægt, højde og drøjde eller om du er gravid, 10 år eller 100 år. Årsagen er simpel; Alle mennesker kan blive en sundere og stærkere udgave af sig selv og det fantastiske ved 60dage.dk konceptet er, at du får en personlig målsætning, der tager fat i din livsstil ud fra dit udgangspunkt lige nu.

Koster det noget at deltage i 60dage.dk?

Prisen for at deltage i årets udgave af 60dage.dk er 125 kr. som betales ved tilmelding med VISA/Dankort eller Mastercard. For prisen får du adgang til kampagnen, indledende og afsluttende digitalt sundhedstjek, mulighed for at vinde hovedpræmien på 15.000 kr. samt nogle af de mange sponsor og ugepræmier, adgang til kost, motion, behandling og motivationseksperter, gode og sunde opskrifter samt en helt personlig pointmålsætning som sikrer at kampagnen passer lige præcis til dig og din sundhedstilstand.

Jeg skal på ferie i kampagneperioden. Kan jeg være med alligevel?

Ja, du kan sagtens være med i 60dage.dk uanset om du er på ferie undervejs eller ej. Det fungerer på den måde, at du kan rapportere dine sundhedspoint op til 3 dage bagud, så hvis blot du er på nettet hver 3je dag, så kan det gå an. Hvis du på forhånd ved, at du skal være uden internet i mere end 3 dage, så kan du skrive til supporten og varsle din ferie, så sikrer vi at du kan taste ind, når du er tilbage, så du fortsat er med i kampen om de 15.000 kr.

Hvad skal jeg gøre for at være sikker på at være med i kampen om de 15.000 kr?

Så længe du rapporterer hver dag gennem de 60 dage (man kan rapportere 3 dage bagud), når din personlige pointmålsætning gennemsnitligt og gennemfører det indledende og afsluttende digitale sundhedstjek, så er du med i puljen når der trækkes lod om de 15.000 kr. Det afsluttende sundhedstjek kan du gennemføre online fra den 23.3.2018 til og med den 29.3.2018.

Skal man tælle skridt under 60dage.dk?

Nej! 60dage.dk er meget mere end en skridttællerkampagne. 60dage.dk fokuserer ikke kun på fysisk aktivitet, men på alle de livsstilfaktorer der spiller ind på et sundt liv. Vi ser på kosten, motionen, søvn og mentale sundhedsparametre, hvilket betyder, at du får mange værktøjer til at leve et sundere liv og blive en bedre udgave af dig selv, end blot at fokusere på een parameter såsom at tælle skridt. 60dage.dk er ikke en kur – men en livsstil.

Hvordan ændrer jeg kodeord for mit hold?

Du kan ikke selv skifte kodeord for dit hold. Derfor skal du sende en mail til support@60dage.dk med spørgsmål eller rettelser til dit kodeord.

Kan man købe kampagnebilletter til andre?

Ja, du kan sagtens købe billetter til andre. Det foregår på den måde, at du køber billetkoder, som bruges i stedet for betaling under profiloprettelsen. Du skal blot klikke her for at få adgang til at købe billetter: https://camp.60dage.dk/tickets. Når du har købt dine billetter, får du tilsendt en e-mail med alle de billetkoder du har købt.

Kræver deltagelse i 60dage.dk at jeg har en facebookprofil?

Det kræver bestemt ikke at du har en facebook profil. Du kan være med helt uden. Det eneste vi bruger facebook til er markedsføring af kampagnen. Derudover minder selve kampagnesiden lidt om facebook, fordi alle (også eksperterne) har en “væg” på deres profilside, hvor man kan skrive til hinanden.

ALT OM SELVE TILMELDINGEN

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Det hele foregår på www.60dage.dk. I hovedmenuen finder du menupunktet “Tilmelding”. Klik på dette for at komme til selve kampagnesiden, hvor det hele foregår og følg denne guide:

 1. Klik på den røde knap: “Skal du være med i 60dage.dk? Tilmeld dig her” for at påbegynde din tilmelding
 2. Indtast din e-mailadresse og klik på “Bekræft min e-mailadresse”. Du vil herefter modtage en e-mail med link til færdiggørelse af din 60dage.dk profil
 3. Klik på linket i den modtagne e-mail for at fortsætte din profiloprettelse.
 4. Du bliver bedt om at godkende vores samtykkeerklæring, som beskriver hvordan vi behandler dine data. Herefter kan du klikke videre til næste skridt.
 5. Du skal nu indtaste dine profiloplysninger samt vælge et eksisterende hold eller oprette et nyt hold. Du kan vælge blandt de eksisterende hold der har en “stjerne” ud for sig. Det er åbne hold, hvor alle er velkommen. Hvis du selv vælger at oprette et hold, skal du angive et holdnavn + et kodeord, hvis du ønsker at holdet skal være lukket og kun tilgængeligt for dem du oplyser kodeordet til. Dette er smart, hvis du eksempelvis laver et familiehold eller et hold for din arbejdsplads. Klik herefter videre.
 6. Nu kommer du til betalingssiden. Her kan du enten betale de 125 kr. med et VISA/Dankort eller et Mastercard, eller du kan betale med en forudbetalt billetkode, hvis du har modtaget en sådan.
 7. Når du har gennemført betalingen, er din profil oprettet og du logger direkte ind i kampagneuniverset. Du vil også modtage en velkomst e-mail samt kvittering for dit køb.
 8. Du er nu klar til 60dage.dk kampagnen og kan begynde at invitere venner og bekendte til kampagnen, eventuelt via facebook inde på forsiden af kampagnesiden.
 9. Det næste der sker er, at vi sender dig nyhedsbrev, når det er tid til at gennemføre det indledende digitale sundhedstjek, så du kan få din pointmålsætning og din aktuelle sundhedsstatus i form af din kropsalder (body age).

Hvilket hold skal jeg vælge under min tilmelding? Jeg er jo bare mig selv.

Alle deltagere er på et hold. Men man kan sagtens lave sit eget lille 1 personshold og være en ligeværdig del af kampagnen alligevel. Det er der mange der gør. Så under tilmeldingen, vælger du blot at oprette dit eget hold, sætte et kodeord på holdet, så man ikke kan melde sig til uden at kende dette kodeord og færdiggør herefter din tilmelding. Så deltager du i 60dage.dk på dit eget hold.

Du er naturligvis også velkommen til at melde dig til et af de åbne hold som er markeret med en stjerne i listen over hold. Resten af holdene er lukkede med kodeord.

Jeg har købt en forudbetalt billetkode til 60dage.dk, men når jeg forsøger at logge ind, får jeg at vide at koden er forkert og jeg har også bedt om nyt kodeord, men systemet siger at jeg ikke findes i systemet. Hvad gør jeg galt?

Den kode du har modtaget pr. mail fungerer blot som betalingsmiddel og er ikke et kodeord til login på 60dage.dk.

Du skal gøre følgende for at tilmelde dig kampagnen og benytte din forudbetalte billetkode:

 1. Gå ind på https://camp.60dage.dk
 2. Klik på “Skal du være med i 60dage.dk? Tilmeld dig her” knappen midt på siden.
 3. Indtast din e-mailadresse og klik på “Bekræft e-mail adresse”
 4. Afvent at du modtager en e-mail med link til resten af profiloprettelsen
 5. Klik på linket i den modtagne e-mail, godkend samtykke-erklæringen og udfyld formularen du møder (du skal også vælge et hold – eller oprette et hold selv)
 6. Gå videre til betaling og vælg fanebladet “Forudbetalt kode” og indtast din kode og gennemfør betalingen
 7. Du er nu oprettet som deltager på 60dage.dk og er kan afvente at høre mere fra os om næste skridt.
 8. Du kan logge ind med din email som brugernavn og det password du valgte under oprettelsen.

Jeg fået fået tilmeldt mig det forkerte hold. Hvordan skifter jeg til et andet hold, eller opretter mit eget hold?

For at skifte til et andet hold, skal du blot sende navnet på det hold du vil flyttes til, til support@60dage.dk. Hvis du vil oprette dit egen hold til dig selv og/eller invitere venner/familie, skal du sende det ønskede navn på dit nye hold, samt eventuelt et kodeord du vil beskytte holdet med. At beskytte holdet vil sige, at man ikke kan melde sig til holdet uden at kende dette kodeord.

Hvorfor afviser betalingssiden mit kortnummer?

Vær opmærksom på, at vi kun tager imod VISA/Dankort og Mastercard. Så hvis du ikke benytter et af disse, vil kortet blive afvist af systemet.

Hvis du ikke har et af disse kort, kan vi arrangere at tage imod en betaling via mobilepay, hvorefter du vil få tilsendt en betalingskode du kan bruge til at indløse din billet. I så fald skriver du til supporten på support@60dage.dk.

OMKRING DIN FORBEREDELSE TIL KAMPAGNESTART

Hvordan udfylder jeg mit sundhedstjek når jeg har tilmeldt mig og får mit resultat?

Vi åbner først op for sundhedstjekket den 19. januar, så dit udgangspunkt (testresultat) er så præcis og tæt på kampagnestart som muligt. Åbningen annonceres i vores nyhedsbrev samme dag. Herefter er du 100% klar til kampagnestart den 22. januar.

Hvorfor kan jeg downloade, men ikke logge på app’en?

Vi lancerer først 2018 udgaven af app’en i Apples Appstore (IOS) og Google Play (Android) den 19/1/2018. Så den app du finder i appstore indtil da, er 2017 udgaven af app’en, hvor du naturligvis ikke kan logge ind med 2018 profildata.

VI ER KLAR TIL AT BLIVE SUNDERE SAMMEN MED DIG

Kampagneteamet bag 60dage.dk består af kampagneansvarlige fra Sjællandske Medier, sundhedseksperter fra A-Fys / FysioDanmark og konceptudvikling samt teknisk leverance fra 7peaks.dk. Sammenlagt har flere end 250.000 danskere været igennem kampagner som denne.
MELD DIG TIL INDEN 22. JANUAR
Skal 2018 være året hvor du knuser de dårlige vaner??