Brugsbetingelser

Velkommen hos 60dage.dk. 60dage.dk er udarbejdet af 7peaks i samarbejde med Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge. Du bør læse disse brugerbetingelser igennem, før du opretter dig som bruger af 60dage.dk.
Din brug af denne tjeneste forudsætter, at du accepterer en række regler og betingelser, som vi redegør for herunder. Hvis du skulle finde noget i disse betingelser, som du ikke kan acceptere, skal du forlade sitet ved at lukke din browser. Hvis du vælger at forlade sitet, vil du ikke kunne tage det sundhedstjek som Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge og 7peaks tilbyder dig.

Ved accept af disse brugerbetingelser og retningslinjer for behandling af personlige oplysninger erklærer du, at 7peaks i overensstemmelse med gældende lovgivning må behandle og opbevare dels en række personlige informationer, som indtastes ved tilmelding, dels de sundhedsdata, som indberettes i forbindelse med sundhedstjekket samt evt. andre data, som du måtte afgive i 60dage.dk. Du kan læse vore retningslinjer og samtykkeerklæringen herunder.

Samtykkeerklæring og fortrolighed

Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge og 7peaks ønsker at beskytte dit privatliv mest muligt og har derfor fastsat nogle retningslinjer for behandling af dine personlige informationer, som du skal acceptere, inden du tager sitet i brug.

Når du indmelder dig, sker der en registrering af de personlige oplysninger, som du angiver, i en lukket database hos 7peaks. Disse oplysninger gemmes fra det øjeblik, du melder dig ind. Vi forbeholder os ret til at kontakte dig (sms, mail, telefon) i forbindelse med din aktivitet på sundhedstjekket.
7peaks opbevarer dine oplysninger og dine data helt fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. 7peaks videregiver IKKE dine personlige oplysninger (data og helbredoplysninger) til Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge, din arbejdsplads eller anden udenforstående tredjepart uden, at du udtrykkeligt har givet tilladelse til det. Oplysningerne opbevares i ti år.

Dine data kan på overordnet aggregeret (opsamlet) og anonymt niveau indgå i undersøgelser med henblik på statistik, forskning eller tendensvurderinger. Ligeledes vil dine data i anonymiseret form, sammen med alle andre brugere af sundhedstjekket, blive brugt i en anonymiseret afrapportering til Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge, samt den arbejdsplads, som du evt. er tilknyttet. Dette samlede anonymiserede overblik gives til Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge og din arbejdsplads med det formål at give disse aktører indsigt i brugernes samlede sundhed, for derigennem at kunne igangsætte yderligere relevante aktiviteter, som kan hjælpe til at forebygge og behandle sundheden for brugerne. Dine personhenførbare personlige data vil i de tilfælde være fjernet, med mindre du har givet os tilladelse til andet.
Denne tjeneste og vore partnersites anvender den teknologi, der kaldes "cookies", der kan gemme dine login-oplysninger og andre data fra gang til gang, du besøger os. En cookie er en lille fil, som vi lægger på din computer.
Dine oplysninger lagres i et sikret datamiljø beliggende i Danmark. Selvom vi beskytter dine data, kan vi ikke garantere 100% imod krænkelser, herunder eventuelle hacker- eller virusangreb. Vi kan heller ikke garantere for følgerne af eventuelt brud på sikkerheden, og vi kan på ingen måde stilles til ansvar herfor. Al kommunikation mellem dig og 7peaks' eksperter lagres i en elektronisk journal, som er underlagt tavshedspligt.

Specielle vilkår for brugere med adgang til 60dage.dk

Generelle oplysninger og informationer på dette site må ikke bruges i stedet for egentlig professionel rådgivning eller behandling af autoriseret læge eller anden relevant fagperson. Artiklerne og øvrigt indhold i sundhedstjekket er af generel karakter, som ikke kan erstatte fagpersoners individuelle råd og behandling. Det generelle materiale må således heller ikke opfattes som hverken diagnoser eller basis for diagnoser. Har du sundhedsmæssige spørgsmål, skal dette foregå i en direkte to-vejs-dialog med læge eller anden professionel behandler.

Hverken 7peaks, 7peaks' tjenester, Sydkysten, Køge Onsdag & Radio Køge, vore forfattere, vores samarbejdspartnere eller andre bidragydere til generelt materiale her på sitet kan direkte eller indirekte gøres ansvarlige for eventuelle konsekvenser af anvendelsen af generelle oplysninger og informationer.

Alle rettigheder til indhold på sitet tilhører 7peaks eller vore partnere og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse. Det er dog tilladt for private at printe materialet ud til egen ikke-forretningsmæssig brug, såfremt du ikke redigerer i stoffet, ligesom du samtidig skal printe disse brugerbetingelser og vedhæfte dem, så der ikke er tvivl om betingelserne for brug af materialet over for alle, der måtte komme i berøring med det.

Vi kan til enhver tid ændre i disse betingelser. Sker det, vil det kunne ses på denne side på sitet. Dine data er kun omfattet af og kan kun bruges i overensstemmelse med betingelserne, som de var udformet på det tidspunkt, hvor du accepterede betingelserne.
Opleves der problemer med funktionerne i 60dage.dk, kan henvendelse ske til support@60dage.dk.

7peaks
Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

Officiel app er udviklet af:
Innovo ApS
Storkebanken 5
4681 Herfølge