Kampagnen havde stor betydning, dejlig socialt samvær. Daglig træning af flere slags. længere tid dagligt.

Lissi2017 deltager

Jeg tabte lidt over 10 kilo i perioden. Havde allerede tabt lidt ved kampagnens start, men det var et godt skub videre i den rigtige retning.

Pernille2017 deltager

Jeg har fået meget mere fokus på sund livsstil samt fået bekræftet at det virker. Jeg vil foresætte med denne og tabe 7 kg udover de 6 kg jeg tabte!

Heidi2017 deltager

Det er altid mere motiverende og sjovt, når man er et hold hvor man kan kæmpe sammen og individuelt mod andre.

Sarah2017 deltager

SAMLEDE RESULTATER FRA 2017

SAMLEDE RESULTATER FRA 2017

I 2017 udgaven af 60dage.dk tabte deltagerne sig til sammen 1.757 kg og opsparede 5.596 sunde leveår. Den gennemsnitlige deltager mindskede gennem kampagnen sit indtag af alkohol med 21%, dyrkede 41% mere motion, spiste 22% færre snacks og reducerede nætter med for lidt søvn med 38%.

kampagnen har motiveret mig ud af vintersøvnen og især pga. ugekonkurrencer og en super kaptajn som virkelig har gået op i det med liv og sjæl.

Malene2017 deltager

Super motiverende kampagne – og man får lært andre motionister at kende på en helt anden måde.

Erik2017 deltager

Jeg har prøvet at leve sundere mange gange, uden succes. Med 60dage og det lette pointsystem lykkedes det at holde fast – også efter kampagnen.

Henrik2017 deltager

Det var fedt at kunne stille eksperterne spørgsmål. Deres svar hjalp mig til en bedre forståelse af hvad der er op og ned med hensyn til sundhed.

Niels2017 deltager

SIGTER DU OGSÅ EFTER SUNDE RESULTATER?

Hvis du melder dig til kampagnen og lever op til den pointmålsætning du modtager på baggrund af dit indledende digitale sundhedstjek, så kan du ikke undgå at blive en sundere udgave af dig selv. Det kræver en indsats, men vi vil gøre alt vi kan for at sikre, at også du, kommer i mål med sunde resultater!
MELD DIG TIL INDEN 22. JANUAR
Skal 2018 være året hvor du knuser de dårlige vaner??