KORT FORTALT

Udnytter du muligheden, for at lade dine holdkammerater fylde dig med energi, i stedet for at lade dig dræne?

Med Teamwork kampagnen hjælper vi dig og dit team med at blive endnu stærkere sammen.

Vi vil finde og kåre Danmarks bedste team blandt dem, der gennemfører kampagnens fem udfordrende uger.

HVAD ER TEAMWORK?

80% AF DIT ARBEJDSLIV FOREGÅR SOM EN DEL AF ET TEAM. NÅR DU IKKE ARBEJDER, ENGAGERER DU DIG SIKKERT I ANDRE FORMER FOR TEAMS, SÅSOM TID MED VENNERNE ELLER MED FAMILIEN, SOM TYPISK UDGØR DET VIGTIGSTE TEAM AF ALLE.

KORT FORTALT BRUGER DU LANGT STØRSTEDELEN AF DIT LIV SOM EN DEL AF ET ELLER FLERE TEAMS. MEN HVOR GOD ER DU OG DINE HOLDKAMMERATER EGENTLIG TIL AT FÅ DET BEDSTE UD AF HINANDEN? ER DER PLADS TIL FORBEDRING?

Faktum er, at hvis du og dine holdkammerater er dygtige til at passe på hinanden og fremelske de kvaliteter i hver især besidder, så har i mulighed for at leve et langt mere engageret, produktivt og lykkeligt liv.

Med Teamwork har vi skabt et målrettet træningsprogram, der på bare fem uger vil optimere den måde du og dine holdkammerater fungerer på sammen. Nu er det op til dig og dit team, om i vil tage udfordringen op og kæmpe om at blive bedre sammen og samtidig have mulighed for at blive kåret til Danmarks Bedste Team.

Vi kan love jer, at vi vil give jer de bedste rammer for at få succes med jeres deltagelse. I sidste ende er det dog op til jer. Det bliver ikke nemt, men hvis i står sammen og går helhjertet til opgaven, så kan det kun blive godt.

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Deltagelse i Teamwork koster 99,- per person. Prisen dækker digitalt sundhedstjek før og efter kampagnen, samt 35 dage med adgang til daglig rapportering, ekspertpanel, udfordringer samt muligheden for at vinde nogle af de mange præmier fra vores kommercielle partnere og titlen som Danmarks Bedste Team.

DATOER I 2021

TEAMWORK starter mandag den 25. oktober 2021 og varer i 5 uger. Tilmeldingen er åben helt frem til kampagnestart. Vi kårer Danmarks Bedste Team fire dage efter sidste kampagnedag.

  • 01.06.2021 TILMELDINGEN ÅBNER
  • 25.10.2021 FØRSTE KAMPAGNEDAG
  • 28.11.2020 SIDSTE KAMPAGNEDAG
  • 02.12.2021 KÅRING AF VINDERE

DOWNLOAD BROCHUREN

Vi har samlet information om kampagnen i en brochure. Download brochuren og del den med dem du ønsker at få med på dit hold.

DOWNLOAD BROCHURE

OPRET GRATIS PROFIL

For at tilmelde dig årets TEAMWORK kampagne skal du logge ind med en eksisterende 60dage.dk profil, eller oprette din profil gratis lige her.

OPRET GRATIS PROFIL

VI STARTER MANDAG DEN 25. OKTOBER 2021

Med TEAMWORK kan du og dit team blive endnu bedre til at arbejde sammen. I løbet af kampagnens 5 uger vil du både skulle arbejde med dine egne forudsætninger for at være en del af et team, samt hjælpe dine holdkammerater med at være succesfulde.
TILMELD DIG I DAG!

SPØRGSMÅL?

Mangler du information om kampagnen? Hvis du er en virksomhed der ønsker at købe adgang til mange medarbejdere, er det en god ide at kontakte os. Så hjælper vi dig med at få flest muligt engageret.

KONTAKT OS

KØB BILLET

Det koster 99,- inkl. moms. per person. Du kan enten betale med det samme eller få tilsendt en faktura. Dit team skal bestå af 5 deltagere for at kunne kvalificere sig til finalen.

KONTAKT OS

POINTSYSTEMET

EN AF DE ABSOLUTTE HJØRNESTEN I KAMPAGNEN ER DET SPECIFIKKE POINTSYSTEM, DU SOM DELTAGER SKAL FORHOLDE DIG TIL DAGLIGT. DU KAN DOWNLOADE OG PRINTE POINTSYSTEMET LIGE HER.

DOWNLOAD POINTSYSTEM

TEAMWORK 2021 PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED

SELECT SPORT

SELECT SPORT

SELECT SPORT

www.select.dk

7PEAKS

7PEAKS

CPH RUNSHOP

CPH RUNSHOP

CPH RUNSHOP

www.cphrunshop.dk

Opret en GRATIS og PERSONLIG 60dage.dk profil med det samme